top of page
ObjektvisionLogga_edited.png
360_NY_FINAL_standalone_VIT.png

i samarbete med

FÅ DIN LOKAL UTHYRD SNABBARE MED SÄLJANDE BILDMATERIAL

Objekt360 i samarbete med Objektvision.

 

Objekt360 gör gemensam sak med Objektvision.se - den ledande plattformen för svenska fastighetsannonser - för att hjälpa fastighetsägare skapa effektivare lokalannonser.

Undersökningar som Objektvision har gjort visar att det visuella innehållet är extra viktigt när du ska marknadsföra din lokal. Bra bilder alltid ligger i toppen av vad lokalsökande vill se mer av, och annonser med bilder får dubbelt så många klick som annonser utan bild. Även kvaliteten på bilderna kan göra stor skillnad  och är ofta är mer avgörande i digitala köpbeslut än både informationsmängd och produktbeskrivningen. Trots detta är nivån på bilderna i regel alldeles för låg i lokalannonser och förändringen bland fastighetsägare är långsam.

 

Det vill vi ändra på! Därför erbjuder vi alla annonsörer möjligheten att enkelt höja nivån på ert visuella material. En snygg och utmärkande annons leder ofta till bättre exponering, fler intressenter och en snabbare uthyrningsprocess. 

Erbjudandet består av fyra tjänster - Foto, Flygfoto, Planritning och E-styling - som hjälper dig att marknadsföra vilken lokal som helst. 

 

Har du en fin och färdigställd lokal är Foto ett måste, precis som när du säljer en bostad på Hemnet. Är fastighetens läge fördelaktigt gör du även klokt i att välja Flygfoto för att visa närområdet. En snygg och tydlig Planritning är avgörande för att sökande ska förstå hur ytan möter deras behov. Är din lokal inte redo att fotograferas så kan du med E-styling enkelt skapa en digital möblering / renovering för att visa objektets potential.

Erbjudandet gäller över hela Sverige och alla tjänsterna utförs av lokala branschproffs som vet hur man förmedlar värdet med just din lokal eller fastighet. Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort! 

UPPGRADERA DIN ANNONS!
Intresserad av

Tack, vi hör av oss!

bottom of page